• Tetrix_Topslider_3.jpg
  Bij Tetrix kun je meerdere lasdiploma's halen en tegelijkertijd het vak constructiewerker, CNC draaier-frezer of mechatronica leren in Heerhugowaard, Den Helder, of Zaandam. 
  Je vindt ons in kolom 3 metaal- en mechatronica

   
 • IW-NED_2_Topslider.jpg
  InstallatieWerk is met 50 werkplaatsen altijd in de buurt
  voor een BBL opleiding Installatie- of elektrotechniek.

  Je vindt ons in kolom 2 installatie-, elektrotechniek.
 • 1_Meubel.jpg
  Het maken van mooie interieurs en meubelen begint bij een goede vakman.
  Je vindt ons in kolom 1 bouw, infratechniek en meubel.
 • 1_FLESSENLIJN.jpg
  Je kunt bij Goflex gaan werken en leren,
   zodra je van het VMBO of HAVO komt.

  Je vindt ons in kolom 3 metaaltechniek, mechatronica.
   
 • 1_Foto_stratenmaker.jpg
  Met een opleiding in de infratechniek,
  ben je verzekerd van een goede baan.

  Je vindt ons in kolom 1 bouw en infratechniek.
 • schilders.jpg
  Zin in een kleurrijk vak? Werken in een mooie sector? 
  Volg dan een opleiding bij het Vakcentrum Schilderen!

  Je vindt ons in kolom 1 Bouw en schilderen.
 • BBL vacatures techniek MBO
 • Werken leren MBO techniek
 • BBL opleidingen techniek
 • Werk en opleiding MBO

1. KLIK HIER voor Bouw en Infra techniek Schilderen - afbouw - meubelmaken - steigerbouw

Hier kun je terecht voor MBO opleidingen bouw en/of BBL vacatures techniek, waarin je werken en leren kunt combineren. Weinig sectoren bieden zo’n veelheid aan beroepen en uitdagingen als de bouwsector. Veel mensen zijn dan ook om even veel verschillende redenen verknocht aan deze economische trekker: het genoegen iets te creëren, het buiten zijn, het vakmanschap, het instant zoeken naar praktische oplossingen, de intellectuele inspanning, het samenwerken,. De bouwsector biedt voor elk wat wils; timmeren, metselen, stukadoren, schilderen, tegelzetter, meubelmaker, stratenmaker, steigerbouwer, asfaltwerker, machinist, maar ook middenkaderfuncties. Met een MBO opleiding tecniek heb je optimale kansen op werk.
Als je werken en leren wilt combineren, scrol dan naar beneden om een opleidingsbedrijf te zoeken dat het beste bij jou past.
google89f3c817faf16aa4.html
 
logo_werkenleren_232x158.jpg In de bouwsector zijn een aantal organisaties met een landelijke dekking. Kijk hier welk opleidingsbedrijf het beste bij jou past.
1_Meubel_3.jpg Samenwerkingverband Praktijkopleiding Meubelindustrie en Interieurbouw.
( 15 locaties in Nederland )


Werk jij graag met je handen? Ben je technisch aangelegd? Wellicht is werken en leren in de Meubelindustrie en Interieurbouw dan iets voor jou!

In de branche is er straks een behoefte aan goed opgeleide vakmensen. Daarom heeft een aantal bedrijven een Samenwerkingsverband opgericht om jongeren via het systeem "werkend leren" op te leiden. Dat betekent dat je voor 5 dagen in dienst komt bij het Samenwerkingsverband, waarvan je 1 dag naar school gaat en 4 dagen werkt bij een bedrijf.

Geïnteresseerd? kijk op www.meubelmakerworden.nl of mail naar info@meubelmakerworden.nl
Bouwmensen.png Bouwmensen ( 30 locaties in Nederland )

Wil jij een mooi vak leren met toekomstmogelijkheden? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Bouwmensen! Er zijn er 30 locaties in Nederland. 
Lijkt het je leuk om in de bouw te werken, om nieuwe bouwwerken te maken, of onderhoudswerk te doen aan oude gebouwen. Dan is een opleiding bij Bouwmensen misschien iets voor jou.

Kijk op www.bouwmensen.nl
1_2_Schilder^sCOOL.jpg Schilder^sCOOL ( 13 locaties in Nederland ) 

Schilder^sCOOL is Het opleidingsbedrijf voor de schilder- en onderhoudsbranche. Wil je niet te veel op school zitten maar een vak leren met je handen, dan is werkend leren echt iets voor jou! Tijdens de opleiding werk en leer je op verschillende plekken. 

Je bent afwisselend aan het werk bij een erkend leerbedrijf, op een project, in de praktijkleerwerkplaats van Schilder^sCOOL of je volgt de theorielessen bij het ROC. Bij Schilder^sCOOL leer je het vak en word je breed opgeleid tot allround onderhoudsmedewerker.

Kijk op www.schilderscool.nl  
 
Schildersvakschool.png dé Schildersvakschool ( 5 locaties in Nederland )
 
dé Schildersvakschool heeft diverse locaties in Nederland waar je het vak van schilder kunt leren. Ook zorgt dé Schildersvakschool voor leerbedrijven bij jou in de omgeving. Bij dé Schildersvakschool kun je via de website contact opnemen met de locatie uit jouw buurt.

Kijk op www.deschildersvakschool.nl
 
stucwerk-logo_ecowonen.jpg Stuc ( 8 locaties in Nederland )
 
Zoek jij een goedbetaalde baan als stukadoor, vloerenlegger of plafond- en wandmonteur, dan ben je bij ons op het goede adres.
 
STUC is een opleidingsbedrijf in de sector afbouw en wil van jou een goede vakman maken. In de afbouw doe je stoer, fysiek werk dat goed betaalt. Dat voelt goed, dat ziet er goed uit, dat heeft toekomst!
Kijk op www.stucwerkenleren.nl  .
bga-nederland.png BGA Nederland ( 5 locaties in Nederland )
 
BGA-Nederland verzorgt BBL-opleidingen niveau 2 t/m 4 voor de beroepen Betonstaallassen, Betonstaalvlechten, Betonboren, Dakdekken hellende daken Pannen, Dakdekken Leien, Dakdekken Metalen Daken, Voegen, Gevelbehandelaar, Metselen en Tegelzetten. BGA-Nederland leidt je op tot een echte vakman. Tijdens de opleiding doe je werkervaring op bij een erkend leerbedrijf bij jou in de buurt

Kijk op www.bga-nederland.nl
1_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk hieronder voor opleidingensbedrijven uit Noord-Holland en Zuid-Holland
SPG_3.png SPG INFRA Noord-Holland in Heerhugowaard ( Noord-Holland )
 
Wil jij ook werken in de Grond-, Weg- en Waterbouw en daarnaast ook leren? Kies dan voor een BBL vakopleiding. Dit bekent 4 praktijkdagen bij een SPG aangesloten leerbedrijf en 1 dag theorie op een ROC. Je werkt, leert en ontvangt gelijk een vet salaris.  
Kijk op www.spgnh.nl  .
SPG_Amstelland.jpg SPG Amstelland in Diemen ( Noord-Holland )

Bij ons kun jij vakman grond-, water- en wegenbouw (afgekort tot ‘vakman gww’) worden en werken bij de aanleg van rioleringen en wegverhardingen. Tijdens je opleiding verricht je het daarvoor benodigde grondwerk, meestal doe je dat in samenwerking met een machinist.

Kijk op www.spgamstelland.nl
 
Haagbouw.png Haagbouw in Den Haag ( Zuid-Holland )
 
Bij Haagbouw kunnen jongeren tot 21 jaar een opleiding volgen tot timmerkracht, metselaar en tegelzetter op niveau 1 t/m 3. De meeste leerlingen beginnen in het BOL-BBL-traject. Ze gaan één of twee dagen naar school en lopen op de andere dagen stage.
Kijk op www.haagbouw.nl
ZHB.png Opleidingsbedrijf Zuid-Holland Bouw

Wil jij in dienst komen bij Opleidingsbedrijf ZH Bouw als timmerman, metselaar of tegelzetter en werken bij de inlenende leerbedrijven waar jij een praktijkopleiding krijgt.

Kijk dan op www.zhbouw.nl
SVW_hout.png SWV Hout in Gouda ( Zuid-Holland )

SWV is een bijzondere werkgever die jongeren een baan aanbiedt, en tegelijkertijd een vakopleiding laat volgen voor een interessante baan met toekomst in de timmerindustrie.
Kijk op www.swvhout.nl
 
opleidingsbedrijfvsblogo.png Opleidingsbedrijf VSB in Dordrecht ( Zuid-Holland )
 
Welkom bij het Opleidingsbedrijf VSB. Wij leiden jonge mensen op tot steigermonteur. Een uitdagend beroep dat vakmanschap combineert met vrijheid én verantwoord werken. Dat, samen met kwaliteit en veiligheid, staan bij het steigerbouwen hoog in het vaandel.
Kijk op www.opleidingsbedrijfvsb.nl
Rijnmond_bouw.png Rijnmond Bouw in Schiedam ( Zuid-Holland )
 
Rijnmond-Bouw is een regionaal opleidingsbedrijf en neemt  jongeren in dienst, die verder willen leren en wat willen bereiken (opleidingen BBL niveau 1-2-3 en 4). Bij ons kun je aan de slag in de bouw als timmerman (of eventueel metselaar).
Kijk op www.rijnmond-bouw.nl
1_SPG_Infra_Vakopleiding.png SPG Zuid-Holland ( Schiedam )
 
Wil jij ook werken in de Grond-, Weg- en Waterbouw en daarnaast ook leren? Kies dan voor een BBL vakopleiding. Dit bekent 4 praktijkdagen bij een SPG aangesloten leerbedrijf en 1 dag theorie op een ROC. Je werkt, leert en ontvangt gelijk een vet salaris.  
 Kijk op www.spgzh.nl
SPB_Waddinxveen.png SPB in Waddinxveen ( Zuid-Holland )

Het SPB is hét opleidingsbedrijf voor jonge bouwvakkers in de regio Gouda en Rijnstreek. Wil je een bouwopleiding volgen en heb je vragen over een bepaald bedrijf waar je graag geplaatst wilt worden, neem dan even contact met ons op. 
Kijk op www.spb-waddinxveen.nl  
GOA_Infra_Noord.png SPG Infra Noord ( Drachten, Groningen, Assen )
 
SPG Infra Noord is opleider en werkgever voor 240 lerende werkers. Het SPG draagt zorg voor praktijkopleidingen op niveau 1,2, 3, 4 en 5 variërend van diverse vaktechnische functies voor Infra-werkers tot functies in het management.
Kijk op www.goa-infra.nl
2_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk hieronder voor een opleidingsbedrijf uit Friesland, Groningen of Drenthe.
OCB.png OCB Drenthe ( Ruinen )
 
OCB bv (Opleidingscentrum Bouw is het centrum waar jongeren worden opgeleid voor een baan in de bouw. Met ruim 200 bouwbedrijven uit Drenthe en Noord West Overijssel is OCB bv één van de grootste opleidingscentra voor de bouw in Nederland.
Kijk op www.ocbbv.nl
SSPB_Groningen.png SSPB Groningen ( Groningen)
 
We leiden op tot het niveau van allround vakman met specialisatie naar verbouw, nieuwbouw en restauratie. Onze opgeleide vaklieden zijn breed inzetbaar en hebben goede toekomstmogelijkheden.
Kijk op www.sspbgroningen.nl 
3_logo_werkenleren_232x158.jpg Zoek hieronder voor opleidingsbedrijven uit Overijssel.
Logo_Infravak_nieuw.jpg InfraVak in Holten ( Overijssel )
 
InfraVak leidt jou op voor een beroep in de weg en waterbouw.
Het gaat om BBL-opleidingen, waarbij je gemiddeld één dag per week naar school gaat en vier dagen per week werkt bij één van de aangesloten infrabedrijven.
Kijk op www.infravak.nl
1_rtc-logo.jpg RTC Bouw in Hardenberg ( Overijssel )

RTC Bouw verzorgt de opleiding voor jongeren, die vakman willen worden in de beroepen bouwtimmerman, werkplaatstimmerman, metselaar of tegelzetter.
Kijk op http://rtc-hardenberg.nl/bouw/
Bouwschool_Twente.png Bouwschool Twente in Almelo, Enschede en Rijssen ( Overijssel )

De opleidingsbedrijven in Twente VVBA, SSB, OCT en SPT Oost Nederland, hebben de krachten gebundeld in bouwschool. Wij nemen ieder jaar opnieuw VMBO schoolverlaters en zij-instromers in en zorgen voor prima bouw opleidingen, met uitstekende vooruitzichten.
Kijk op www.bouwschool.nl
Timmeren_Oost.png Timmerindustrie Regio Oost in Rijssen en Enschede ( Overijssel )
 
Heb jij iets met hout? Dan start je carrière bij het opleidingsbedrijf timmerindustrie Regio oost. Als schoolverlater zit je bij het samenwerkingsverband goed.
Kijk op www.swv-regiooost.nl
 
OVG_Genemuiden.png Opleidingscentrum OVG in Genemuiden ( Overijssel )
 
Wij bieden afwisselend werk voor timmerlieden, metselaars en tegelzetters. Door de diverse opleidingen die we aanbieden kan ieders ambitie goed tot zijn recht komen wanneer je liever met je handen werkt dan dat je met je neus in de boeken zit.
Kijk op www.ovg-genemuiden.nl
 
BOVO_schilders.png BOVO Opleidingen in Vroomshop ( Overijssel )
 
Bovo staat voor Beroeps-opleidingen Vroomshoop en omstreken. Bij ons kun je kiezen uit de vakopleidingen: Timmeren, Metselen, Voegen, Tegelzetten,  Schilderen en Stukadoren.
Kijk op www.bovo-opleidingen.nl
 
De_Grift.png Opleidingscentrum De Grift in Nieuw Leusen ( Overijssel )
 
Opleidingscentrum De Grift leidt jongeren vanaf 16 jaar op in de beroepen timmeren, metselen, tegelzetten en betontimmeren in de regio Nieuwleusen/Dalfsen.
Kijk op www.de-grift.nl
REVABO_nieuw_logo.jpg ReVaBo in Oosterbeek ( Gelderland )
 
ReVaBo Oosterbeek leidt jongeren op voor timmermannen, machinaal-houtbewerkers en metselaars in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe.
Kijk op www.revabooosterbeek.nl
1_Logo_Infravak_nieuw.jpg InfraVak ( Gelderland )
 
InfraVak leidt jou op voor een beroep in de weg en waterbouw en verzorgt voor jou een leerwerkplek bij een aannemingsbedrijf uit Gelderland op het gebied van de grond-, water- en wegenbouw (GWW). Het gaat om BBL-opleidingen, waarbij je gemiddeld één dag per week naar school gaat en vier dagen per week werkt bij één van de aangesloten infrabedrijven.

Kijk op www.infravak.nl
4_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk hieronder voor een opleidingsbedrijf uit Gelderland en Utrecht.
LSVB.png LSV Betonreparaties in Nieuwegein ( Utrecht )
 
Het LSVB is hét opleidingsinstituut voor de betonreparatiebranche. Werken als betonreparateur is boeiend en vraagt om veel kennis en kunde. En daaraan gaat een goede opleiding aan vooraf.
Kijk op www.lsvb.eu
 
 
SPM.png SPG Midden Nederland in Utrecht

Werken & Leren? Wil jij ook werken in de Grond-, Weg- en Waterbouw en daarnaast ook leren? Kies dan voor een BBL vakopleiding.
Kijk op www.spgmn.nl
 
 
5_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk hieronder voor de opleidingsbedrijven uit Brabant-Zeeland.
BOSOPL_logo.jpg BosMti Opleidingen in Nuenen (Brabant)

BosMti Opleidingen is een opleidingsbedrijf voor de meubel- timmerindustrie en interieurbouw. Ben jij een enthousiaste en gedreven student die op MBO 2, 3 en 4 niveau een opleiding wil volgen? Of wil je doorgroeien naar het HBO? Dat kan bij ons!
Kijk op www.bosmtiopleidingen.nl
 
Bouwschool_Breda.png Bouwschool Breda in Breda ( Brabant )
 
BouwSchool Breda is jouw kruiwagen naar de toekomst! Je kunt bij ons terecht voor een opleiding timmeren, metselen en tegelzetten. Je leert het beste door veel te doen en combineert werken én leren.
Kijk op www.bouwschoolbreda.nl
SOC_Holland.png SOC Holland  in Mierlo ( Brabant )
 
SOC Holland is het officieel erkende kennis- en opleidingsinstituut voor de Steigerbouw. We werken volgens de nieuwste richtlijnen steigers en al onze opleidingen worden verzorgd door professionals die hun sporen in de praktijk ruimschoots verdiend hebben.
Kijk op www.socholland.nl
LogoInfraBrabant.png Vakopleiding Infra Brabant in Veldhoven ( Brabant )
 
Grijp nu je kans en kies voor een baan met spierballen! Binnen 2 jaar je eerste diploma halen en meteen ook nog een salaris verdienen. Je kunt leren voor vakman infra, straatmaker, machinist grondverzet - wegenbouwmachines en machinemonteur.
Kijk op www.vakopleidinginfra.nl
5.jpg Civilion Academy in  Mierlo ( Brabant )

Heb jij interesse in de Civiele Betonbouw de specifieke tak van sport binnen de bouw. Dan leer je bouwen aan complexe en technisch hoogwaardige betonconstructies in een decor van professionele en veeleisende opdrachtgevers op ambitieuze projecten.
Kijk op www.civilion.nl
ambachtscool.png Ambacht'sCOOL in Veldhoven ( Brabant )
 
Ambacht'sCOOL is jouw springplank voor je verdere carrière. Je bouwt ook aan jezelf. Als jij een echt ambacht wilt leren zoals bijvoorbeeld timmerman of metselaar, meld je dan aan bij de modernste vakopleiding: ambacht'sCOOL.
Kijk op www.ambachtscool.nl
Infra_mensen.png Inframensen in Oss – Mierlo ( Brabant ) in Vlissingen ( Zeeland )

Wil jij een mooi vak leren met perspectief? Kies dan voor de praktijkopleidingen van Inframensen! Je krijgt er een vakkundige en erkende mbo opleiding. Je werkt of loopt stage bij een Infrabedrijf, volgt onderwijs van het ROC en via Inframensen ontvang je praktijkscholing op onze werkplaats.
Kijk op www.inframensen.nl  
Vakcentrum_Schilderen_ZW.png Vakcentrum Schilderen  in Goes ( Zeeland )

Zoek je een vak met toekomst? Ben je handig en kun je netjes werken? Wil je een opleiding doen die aansluit op het VMBO en waarin je werkt en leert tegelijk? Dan ben je bij Vakcentrum Schilderen aan het juiste adres.
Kijk op www.vakcentrum-schilderen.nl
6_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk hieronder voor opleidingsbedrijven uit Limburg.
BOZ.png Bouwopleidingen Zuid in Nuth ( Limburg  )
 
BOZ verzorgt de opleiding voor nieuwe aankomende medewerkers in de bouw. Je kunt bij ons terecht voor BBL-trajecten niveau 1, 2 en 3: metselen, timmeren, tegelzetten, beton timmeren en steigerbouwen;
Kijk op www.bouwopleidingenzuid.nl  
 
SPG_Infra_Vakopleiding.png SPG Limburg  in Sittard ( Limburg )
 
Wil jij van start met een beroepsopleiding in de infra? Is voorman of (hulp-)uitvoerder van een infra-project jou op het lijf geschreven? Dan maak je bij SPG Limburg de juiste start, voor je verdere carrière. Start met een BBL-opleiding.
Kijk op www.spglimburg.nl