• Tetrix_Topslider_3.jpg
  Bij Tetrix kun je meerdere lasdiploma's halen en tegelijkertijd het vak constructiewerker, CNC draaier-frezer of mechatronica leren in Heerhugowaard, Den Helder, of Zaandam. 
  Je vindt ons in kolom 3 metaal- en mechatronica

   
 • IW-NED_2_Topslider.jpg
  InstallatieWerk is met 50 werkplaatsen altijd in de buurt
  voor een BBL opleiding Installatie- of elektrotechniek.

  Je vindt ons in kolom 2 installatie-, elektrotechniek.
 • 1_Meubel.jpg
  Het maken van mooie interieurs en meubelen begint bij een goede vakman.
  Je vindt ons in kolom 1 bouw, infratechniek en meubel.
 • 1_FLESSENLIJN.jpg
  Je kunt bij Goflex gaan werken en leren,
   zodra je van het VMBO of HAVO komt.

  Je vindt ons in kolom 3 metaaltechniek, mechatronica.
   
 • 1_Foto_stratenmaker.jpg
  Met een opleiding in de infratechniek,
  ben je verzekerd van een goede baan.

  Je vindt ons in kolom 1 bouw en infratechniek.
 • schilders.jpg
  Zin in een kleurrijk vak? Werken in een mooie sector? 
  Volg dan een opleiding bij het Vakcentrum Schilderen!

  Je vindt ons in kolom 1 Bouw en schilderen.
 • BBL vacatures techniek MBO
 • Werken leren MBO techniek
 • BBL opleidingen techniek
 • Werk en opleiding MBO

2. KLIK HIER voor Installatietechniek, Elektrotechniek.

Hier kun je terecht voor BOL - BBLopleidingen installatietechniek elektrotechniek en BBL vacatures techniek. In de komende jaren heeft Nederland grote behoefte aan meer technici. Van goed opgeleide vakmensen tot creatieve denkers. Volgens de laatste berekeningen gaat het alleen al tot 2018 om meer dan dertigduizend banen. Maar ook daarna zal de techniek de sector zijn met de grootste kans op een baan. En daar profiteren de technici van de toekomst van. Want jongeren die een technische richting kiezen, hebben goede carrièrekansen, zowel binnen als buiten de techniek.
De meest gevolgde opleidingen zijn: elektrotechniek, installatietechniek, dakbedekkingstechniek, koudetechniek, technisch tekenen, middenkader engineering, service en onderhoud en energie techniek. Met een MBO opleiding tecniek heb je optimale kansen op werk.
Als je werken en leren wilt combineren, scrol dan naar beneden om een opleidingsbedrijf te zoeken dat het beste bij jou past.
google89f3c817faf16aa4.html
7_logo_werkenleren_232x158.jpg Er zijn twee opleidingsbedrijven met een landelijke dekking, InstallatieWerk en Goflex.
IW_groot_2.jpg Opleidingsbedrijf InstallatieWerk  ( 50 locaties in Nederland )

Zoek jij een leerwerkbaan in de installatie- of elektrotechniek dan is InstallatieWerk met 3.500 leerlingen en 2.000 aangesloten bedrijven de grootste  opleider in de installatiebranche en in 2014 uitgeroepen tot beste opleider van Nederland. In de techniek zijn er volop mogelijkheden voor enthousiaste jongeren met een vooropleiding vmbo of met een profielkeuze met Natuur & Techniek of Natuur & Gezondheid (havo).
 
Bij InstallatieWerk kun je BBL en BOL opleidingen op niveau 2 – 3 – 4 en ( korte )  HBO programma’s volgen.
 
We kijken samen of een baan in de elektrotechniek of installatietechniek écht iets voor je is en of we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Wij horen graag wie jij bent, wat jou beweegt en wat je wilt bereiken. Samen maken we een plan voor jouw toekomst.Een vaste begeleider geeft je extra hulp tijdens jouw opleiding. Opleidingsbedrijf InstallatieWerk is gedurende de gehele opleiding jouw thuisbasis en in de meeste gevallen ook jouw werkgever. Met 47 opleidingswerkplaatsen in Nederland is er altijd wel een in de buurt.
 
Kijk op www.iwnederland.nl
1_GOflex_1_x.png Goflex opleidingsbedrijf in de techniek ( 7 trainingscentra in Nederland )

Als je van techniek houdt en wilt investeren in je toekomst, dan heeft Goflex volop mogelijkheden voor je. Bij Goflex gaan leren en werken hand in hand. Welke opleiding(en) je ook volgt, met een diploma via Goflex ben je verzekerd van een baan met een toekomst. Bij Goflex volg je een opleiding op MBO/MBO+ niveau. Je gaat gewoon naar een ROC bij jou in de buurt voor de theoretische opleiding, maar het grootste deel van de week ga je werkend leren, in de praktijk bij onze opdrachtgevers. Bedrijven die actief zijn in de metaal en industrie. 

We kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en we proberen samen met jou altijd het onderste uit de kan te halen. Hoe hoger jouw niveau, hoe afwisselender je werk wordt en hoe meer je gaat verdienen! Bij Goflex kun je terecht voor opleidingen in de metaaltechniek, werktuigbouw en maintenance.

Kijk op www.goflex.nl
 
8_logo_werkenleren_232x158.jpg Kijk ook bij een van de overige regionale opleidingsbedrijven.
Go_koudetechniek.png GO° het opleidingscentrum koudetechniek   Eden ( Gelderland )
REMO.png REMO West-Twente opleidingsbedrijf in Rijssen  ( Overijssel )
 
We bieden jou een leer- en werkovereenkomst, deze overeenkomst heeft de duur van de opleiding. Tijdens je opleiding ben je in dienst van REMO West-Twente en leiden we je op tot een goede vakman in één van de technische beroepen.

Kijk op www.remo-wt.nl  .
TSH.png TSH Vakopleidingen in Emmen ( Drenthe )
 
TSH Vakopleidingen heeft eigen praktijkopleidingscentra met ervaren praktijkopleiders. Les in kleine groepen en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal.
Heb jij interesse in een elektrotechnische opleiding ?
Kijk dan op www.tshvakopleidingen.nl
Smeot.png SMEOT in Hengelo ( Overijssel )
 
Misschien is de techniek wel iets voor je. Metaal en/of elektro biedt grote kansen. Wil je een combinatie van leren, werken en verdienen?
Dan is SMEOT een beste keuze.

Kijk op www.smeot.nl   
RTC.jpg RTC Installatie in  Hardenberg ( Overijssel )
 
RTC Installatie verzorgt de opleiding voor jongeren, die vakman willen worden in de beroepen monteur werktuigkundige installaties en monteur elektrotechnische installaties.

Kijk op http://rtc-hardenberg.nl/installatie/
Techniek_academie.png De Techniek Academie in Hardewijk ( Gelderland )
 
De Techniek Academie is in 2012 opgericht om meer studenten voor  techniek te enthousiasmeren en meer technici op de arbeidsmarkt te krijgen. De Academie richt zich op BBL opleidingen in de: Metaal, Elektrotechniek, Mechatronica en Installatietechniek.
Kijk op www.detechniekacademie.nl