• Tetrix_Topslider_3.jpg
  Bij Tetrix kun je meerdere lasdiploma's halen en tegelijkertijd het vak constructiewerker, CNC draaier-frezer of mechatronica leren in Heerhugowaard, Den Helder, of Zaandam. 
  Je vindt ons in kolom 3 metaal- en mechatronica

   
 • IW-NED_2_Topslider.jpg
  InstallatieWerk is met 50 werkplaatsen altijd in de buurt
  voor een BBL opleiding Installatie- of elektrotechniek.

  Je vindt ons in kolom 2 installatie-, elektrotechniek.
 • 1_Meubel.jpg
  Het maken van mooie interieurs en meubelen begint bij een goede vakman.
  Je vindt ons in kolom 1 bouw, infratechniek en meubel.
 • 1_FLESSENLIJN.jpg
  Je kunt bij Goflex gaan werken en leren,
   zodra je van het VMBO of HAVO komt.

  Je vindt ons in kolom 3 metaaltechniek, mechatronica.
   
 • 1_Foto_stratenmaker.jpg
  Met een opleiding in de infratechniek,
  ben je verzekerd van een goede baan.

  Je vindt ons in kolom 1 bouw en infratechniek.
 • schilders.jpg
  Zin in een kleurrijk vak? Werken in een mooie sector? 
  Volg dan een opleiding bij het Vakcentrum Schilderen!

  Je vindt ons in kolom 1 Bouw en schilderen.
 • BBL vacatures techniek MBO
 • Werken leren MBO techniek
 • BBL opleidingen techniek
 • Werk en opleiding MBO

3. KLIK HIER voor Metaaltechniek en Mechatronica

Hier kun je terecht voor MBO opleidingen techniek en BBL vacatures techniek: Lijkt het je wat om; met diverse machines en gereedschappen een mooi product te maken,  installaties te bedienen, onderhoudswerk te doen of storingen op te lossen? Ben je technisch aangelegd? Dan is een toekomst in de metaaltechniek of proces industrie echt iets voor jou! Werkgevers staan te springen om goed opgeleide mensen. Je maakt regelmatig gebruik van de computer, omdat veel machines niet meer zonder kunnen. Het werk in de metaaltechniek, food- of proces industrie verandert continu. Met een MBO opleiding tecniek heb je optimale kansen op werk.
Als je werken en leren wilt combineren, scrol dan naar beneden om een opleidingsbedrijf te zoeken dat het beste bij jou past.
google89f3c817faf16aa4.html
1_Landelijk.jpg Voor de metaal en mechatronica is er één opleidingsbedrijf met een landelijke dekking, Goflex Young Professionals.
2_GOflex_1_x.png Goflex opleidingsbedrijf in de techniek ( 7 trainingscentra in Nederland )

Als je van techniek houdt en wilt investeren in je toekomst, dan heeft Goflex volop mogelijkheden voor je. Bij Goflex gaan leren en werken hand in hand. Welke opleiding(en) je ook volgt, met een diploma via Goflex ben je verzekerd van een baan met een toekomst. Bij Goflex volg je een opleiding op MBO/MBO+ niveau. Je gaat gewoon naar een ROC bij jou in de buurt voor de theoretische opleiding, maar het grootste deel van de week ga je werkend leren, in de praktijk bij onze opdrachtgevers. Bedrijven die actief zijn in de metaal en industrie. 

We kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en we proberen samen met jou altijd het onderste uit de kan te halen. Hoe hoger jouw niveau, hoe afwisselender je werk wordt en hoe meer je gaat verdienen! Bij Goflex kun je terecht voor opleidingen in de metaaltechniek, werktuigbouw en maintenance.

Bij Goflex kun je terecht voor opleidingen in de metaaltechniek, werktuigbouw, maintenance en procestechniek.

Kijk op www.goflex.nl
 
Noord-_en_Zuid-Holland.jpg Kijk hieronder voor opleidingsbedrijven uit Noord-Holland en Zuid Holland
Tetrix_nieuw.png Tetrix bedrijfsopleidingen ( Den Helder, Heerhugowaard en Zaandam) Noord-Holland

De opleidingen van Tetrix zijn ontwikkeld in samnewerking met bedrijven, waarbij je naast het reguliere MBO-onderwijs als aanvulling extra bedrijfsgerichte lessen krijgt.

Op niveau 2, 3 en 4 bieden wij metaal technische BBL-opleidingen aan (Beroeps Begeleidende  Leerweg). Een combinatie van leren en werken. Dit houdt in dat je gemiddeld per week 1 dag naar het ROC gaat voor de theorie, minimaal 1 dag naar Tetrix en 3 dagen naar het leerbedrijf voor de praktijk. Uiteraard kan in overleg met het bedrijf dit schema aangepast worden.
Kijk op www.tetrixbedrijfsopleidingen.nl/
metalent.png Metalent in Barendrecht ( Zuid-Holland )
 
Metalent helpt je bij het ontdekken én ontwikkelen van jouw talent in de metaal. Wij bieden je de leukste opleidingen, leerwerkplekken en stages bij ruim 150 metaalbedrijven in Zuid-Holland Zuid en de beste carrièrekansen in de metaal- en maritieme sector.
Kijk op www.metalent.nl
BPVM.png BVMT in Delft ( Zuid-Holland )
 
De BedrijfsVakopleiding Metaal & Techniek regio Delft (BVMT Delft), verzorgt scholing en opleiding in de metaalsector met de visie dat de werkvloer de beste leerplek is om prestaties van medewerkers te verbeteren.
Kijk op www.bvmtdelft.nl  .
Friesland,_Groningen_en_Drenthe.jpg Kijk hieronder voor opleidingsbedrijven uit Groningen en Drenthe.
Stream.png Stre@m Metaalopleidingen in Schiedam ( Zuid-Holland )
 
Je kunt bij Stream Opleidingen terecht als je je VMBO of gelijkwaardig hebt afgerond. Daarna kun je kiezen uit BOL, BBL in de metaaltechniek of een combinatie van die twee.
Kijk op www.streamopleidingen.nl
1_TSH.png TSH Vakopleidingen in Emmen ( Drenthe )
 
TSH Vakopleidingen heeft eigen praktijkopleidingscentra met ervaren praktijkopleiders. Les in kleine groepen en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Heb jij interesse in een lasopleiding kijk dan op www.tshvakopleidingen.nl
SMO_Groningen.png Metaal- en Scheepsbouw Opleidingen ( Groningen)
 
Werk je het liefst met je handen en vind je het leuk om dingen te maken? Ga dan aan de slag als metaalbewerker. Je bouwt mee aan allerlei dingen, van vrachtwagens en schepen tot een voetbalstadion. Maar je kunt ook aan de slag bij olieraffinaderijen en staalbedrijven.
Kijk op www.mso-groningen.nl
Overijssel_en_Gelderland.jpg Kijk hieronder voor opleidingsbedrijven uit Overijssel en Gelderland
1_Smeot.png SMEOT Hengelo ( Overijssel )
 
Misschien is de techniek wel iets voor je. Metaal en/of elektro biedt grote kansen. Wil je een combinatie van leren, werken en verdienen? Dan is SMEOT een beste keuze.
Kijk op www.smeot.nl   
Detechno.png Detechno Deventer ( Overijssel )

In de metaaltechniek heb je een afwisselend beroep met 100% kans op werk. Tijdens je opleiding krijg je dan ook te maken met verschillende vakdisciplines.  Je werkt nauwkeurig en als vakman heb je oog voor de kwaliteit van je werk. Het is belangrijk dat je een teamspeler bent maar ook zelfstandig kunt werken.

Heb ij interesse kijk dan op www.Detechno.nl
1_REMO.png REMO West-Twente opleidingsbedrijf in Rijssen ( Overijssel)
 
We bieden jou een leer- en werkovereenkomst, deze overeenkomst heeft de duur van de opleiding. Tijdens je opleiding ben je in dienst van REMO West-Twente en leiden we je op tot een goede vakman in één van de technische beroepen.
Kijk op www.remo-wt.nl  .
1_RTC.jpg RTC Metaal in Hardenberg  ( Overijssel )
 
RTC Metaal verzorgt de opleiding voorn jongeren, die vakman willen worden in de beroepen verspaner en metaalbewerker.

Kijk op http://rtc-hardenberg.nl/metaal/
anton.png Bedrijfstakschool Anton Tijdink in Terborg  ( Gelderland )

Als je ervan houdt om met je handen te werken en je vindt het leuk om dingen te repareren of te maken, dan kies je een technische opleiding. Alle dagopleidingen bij Bedrijfstakschool Anton Tijdink zijn praktijkgericht. Dat betekent dat je vooral heel veel ‘doet’.

Kijk op www.atschool.nl
Vakopleiding_Techniek.png Vakopleiding Techniek in Cuijck ( Brabant ) 
 
Een diploma halen terwijl je werkt. Werkend leren. Bij ons kan dat: je werkt bij een bedrijf en volgt praktijkopleiding op onze school. Veel variatie dus en geen kans dat je je verveelt. Bovendien verdien je al direct aardig.
Kijk op www.vakopleidingtechniek.nl
Brabant,_Zeeland_en_Limburg.jpg Zoek hieronder een opleidingsbedrijf uit Brabant - Zeeland - Limburg
Teclab.png Teclab Eindhoven ( Brabant )

Wil jij je specialiseren in techniek? Dat kan bij Teclab! Je volgt bij ons technische topopleidingen op mbo-4+ niveau. Afgestemd op de actuele behoefte en innovatieve ontwikkelingen in de sector. Ontwikkeld samen met topspelers in de markt. Gegeven door specialisten uit het bedrijfsleven. En ondersteund door een praktijkomgeving met de modernste faciliteiten en machines.

Heb jij interesse kijk dan op www.teclab.nl
SMO_Veghel.png SMO  in Veghel  ( Brabant)
 
De opzet van de Stichting Metaal Opleidingen is uniek. Jaarlijks kan de stichting leerling-medewerkers die graag willen gaan werken in combinatie met leren op een perfecte manier helpen. Jaarlijks heeft de SMO jaarlijks zo'n 30 à 40 banen beschikbaar.
Kijk op www.smo-metaalopleiding.nl
SVMT.jpg SVMT  in Tilburg ( Brabant )
 
Om in de toekomst aan deze groeiende vraag naar technici te kunnen voldoen verzorgt Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg een vakopleiding vóór en mét het bedrijfsleven. Door een vakopleiding in de fijnmechanische techniek heb je de beste kans op een goede baan.
Kijk op www.svmt.nl
MVM.png Middelbare Vakopleiding Metaal in ’s-Hertogenbosch ( Brabant )
 
Kies voor de opleiding Verspaner of Constructiewerker BBL van de MVM via de Beroeps Begeleide Leerweg. Na twee jaar werken en leren op deze manier bij MVM ben je volledig opgeleid als vakspecialist.
Kijk op www.mvmdenbosch.nl
Vakwerk.png  Regionaal Leerbedrijf Vakwerk in Vlissingen ( Zeeland )
 
In de metaaltechniek kun je prachtig werk doen. Je werkt mee aan de bouw van allerlei constructies en apparaten, zoals machines, bruggen en schepen. Daar kun je echt trots op zijn. Bovendien heb je prima toekomstmogelijkheden.
Kijk op www.leerbedrijfvakwerk.nl
procestechniek_Limburg.png Procestechniek & Maintenance Limburg ( Sittard )
De procestechniek is een belangrijke sector voor de Limburgse arbeidsmarkt. De komende jaren is er in Limburg een grote vraag aan operators, maintenance technicians en laboranten bij de verschillende procestechniek bedrijven.

Als je belangstelling hebt voor een carrière in procestechniek of gewoon een dag mee wilt lopen, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Kijk op www.procestechniekenmaintenancelimburg.nl
 
logo.jpg Stichting Procestechniek Zeeland West-Brabant (PZW)  Bergen op Zoom

Binnen een zgn. BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) kun je als werknemer van een (procestechnisch) bedrijf een beroepsopleiding binnen het desbetreffende bedrijf volgen. Voor de theorie volg je de lessen doorgaans op een ROC. In een aantal gevallen worden de theorielessen ook binnen het bedrijf gevolgd.

Onze site geeft je een indruk van de vele functies, beroeps- en opleidingsmogelijkheden binnen deze boeiende en kansrijke industrie.

Kijk op www.procestechniekzw.nl/